Lehetséges a CSOK igénylése

Lakáshitel egyszerűen

Az otthonteremtés manapság minden fiatalnak a legnagyobb anyagi kihívást jelenti, amit rendkívül nehéz megvalósítani. A CSOK egyfajta megoldást kínál erre, viszont valamennyi önerőre mindenképpen szükség van.

A folyamatos CSOK igénylésére elrendelt változtatások sokat érnek ugyan, de aki pénzügyileg semmit nem tud hozzátenni a dologhoz, az ugyanúgy hoppon marad. Némely esetekben lehetséges, hogy elegendő az összeg, például egy lakásfelújításnál, ahol már nem szükséges az önrész, hanem teljesen finanszírozhatóak a munkálatok a támogatásból.

Aki új ingatlan vásárlásán gondolkozik, hitelképesnek kell lennie, hogy igényelhesse a teljes körű CSOK kedvezményt, ami jelen esetben kétgyermekeseknél is 10 millió forintnyi hitelfelvételt jelenthet.

A jelzalog.com weboldalon minden érthetően van feltüntetve a könnyítésekkel kapcsolatban, ellentétben a sok jogi stílusban leírt információkkal, amelyek megtalálhatóak a világhálón. Érdemes áttanulmányozni a változásokat, mert olyanok is lehetnek kedvezményezettek, akik eddig nem lehettek.