A Shimano a horgászok első számú választása

A világ egyik legnagyobb horgászfelszerelés gyártójaként Shimano kiváló orsókat és botokat gyárt, és világszerte hatalmas népszerűségnek örvend. Minden pénztárcának megfelelő felszerelést kínál, és minden alkalommal kitűnő ár/érték arányt biztosít a vásárlóknak.

A Shimano számos okból kifolyólag megelőzi a legtöbb más horgász márkát. Ugyanakkor a legtöbb bot és orsó valójában eléggé megfizethető, ami tovább növeli népszerűségüket és a státuszukat. Persze, vannak igazán csúcskategóriás termékeik, amelyek többe kerülnek, de kiváló közép- és alsókategóriás felszerelések is elérhetők a kínálatban, amiket a jelek szerint sok horgász értékel és használ. Hiszen ki ne szeretne jó áron horgászorsót vásárolni, ami hihetetlen minőségű és gyakorlatilag örökké tart?!

Egy márka, ami mindenkire gondol

A tartósság a Shimano másik erőssége, mivel a felszereléseik gyakorlatilag törhetetlenek (persze csak akkor, ha jól vigyázunk rájuk). A botokhoz és az orsókhoz használt anyagok magas színvonalat és minőséget képviselnek, ami természetesen együtt jár a fantasztikus tartóssággal is. Vegyük például a pergető orsóikban használt golyóscsapágyakat.

A Shimano kizárólag kiváló minőségű rozsdamentes acél csapágyakat használ a kevésbé minőségi krómacél csapágyak helyett, amelyek más márkák orsóiban megtalálhatóak. Egyszóval tényleg minden horgásznak van valamijük. Legyen szó spinning orsókról, baitcasterekről, baitrunnerekről (vagy baitfeederekről), minden megtalálható náluk. Ezért a Shimano felszerelések egyedi horgász élményt nyújtanak.

Távol tartja a szúnyogokat a Thermacell

A pompás nyári időtöltés fantáziáját egykettőre elronthatja a szúnyogok zümmögése. Azt tudjuk, hogy a citrusos gyertyák és a szúnyogcsapdák nem működnek. És bár sok rovarirtó spray hatásos, mégsem szívesen kenjük be mindig magunkat vele, amikor a szabadban vagyunk. Annak érdekében, hogy kihasználjuk a szép napsütéses napot, vagy hogy szúnyogmentes legyen a vadászat, horgászat, a Thermacell szúnyogriasztó megléte szinte kötelező.

Kevés olyan dolog van, ami úgy tönkretehetné a horgászatot vagy a kempingezést, mint a szúnyogok. Ezek a vérszívó, zümmögő kártevők lehetetlenné teszik a pihenést és a természet élvezetét. Mit tehetünk ellenük? Szerencsére rengeteg módja van annak, hogy megvédjük magunkat tőlük. A sátor megfelelő helyének megtalálásától kezdve a Thermacellig, sok minden segíthet.