Infraszauna: három az egyben

Szaunák széles választéka

Bőven akad mindenféle termék az infraszauna.hu weboldalon, de miként választhatja ki az érdeklődő a tökéletes kabint? Sajnos csak kevesen és keveset tudnak erről a lenyűgöző technológiáról. Az infraszauna esetében fontosabb a sugárzók típusát megvizsgálni, mint magát a dizájnt.

Természetesen az is nagyon fontos, hiszen tökéletesen illeszkednie kell a környezetébe, ahol elhelyezésre kerül, ám az nagy probléma, hogyha a hatás elmarad használat közben. Az weboldalon pontos leírás található a típusokkal kapcsolatban, ami sokat segít a megfelelő választásban.

A kerámia csöves kabinokat még mindig sokan választják a kedvező árak miatt, viszont ennél lényegesen modernebbek a Full Spektrum csősugárzókkal felszerelt típusok. Az infraszana másik nagy csoportját a lapsugárzós modellek képezik, amiket Carbon szaunáknak is szoktak nevezni.

A harmadik nagy csoport pedig a fent említett két technológia ötvözéséből született ezek lehetnek kettő, de akár három az egyben infraszauna kabinok is. Ezekben egyaránt megtalálhatók a lap és csősugárzók, illetve a lúgosító turmalin kövek is.