A habdoboz praktikus vétel

Habdoboz

Nehéz olyan tárolóedényt találni, amiben kényelmesen szállíthatóak a különféle fogások. A habdoboz elsősorban akkor jelent jó választást, ha valaki melegen szeretné tartani az ételt. Inkább szilárd ennivalók szállítására alkalmas.

A mastermarket.hu weboldalon többféle méretben lehet megvenni. Egy- illetve kétrekeszes változatban rendelhető meg. Egy csomagban összesen 125 darab habdoboz található. Egy kartonon belül 2 csomag van. Nagykereskedelmi mennyiségben érdemes megvenni, mivel úgyis hamar elfogy.

Nagyon hasznos lehet a gyorséttermek, a pizzériák és az egyéb vendéglátóhelyek esetében. Mivel nem túlzottan melegszik át a felülete, ezért jól hordozható a kézben. Egyszer használható, tehát igazán higiénikus megoldásnak mondható. A habdoboz mellé, érdemes még tálcát, kanalat, villát és kést is venni.

Így már egyáltalán nem jelent problémát, ha a vendég szeretné magával vinni az ennivalót. A maradék elcsomagolására is lehetőség nyílik. Nem szabad megfeledkezni a megfelelő műanyag pohár megvásárlásáról sem!