Falszárítás egyszerűen

Falszárítás könnyedén
Falszárítás könnyedén

Az elázott és átnedvesedett falaknak rengeteg oka lehet, hiszen ehhez elég egy kisebb árvíz, csőtörés, belvíz, párás levegő, eső utáni beázás, mosógép meghibásodása, vihar vagy eső utáni beázás. Ezek az esetek bárhol és bárkivel megtörténhetnek, hiszen az életben számos fordulat van és ezekkel mind szembe kell nézni és ilyenkor a falszárítás jöhet szóba.

Ahogyan minden akadályt, így ezt is könnyűszerrel legyőzhetjük és ez pedig azért fontos, mert az egészség is múlhat rajta. A nedves falon a gombák nagyon könnyen és gyorsan megjelenhetnek és a spóráik által el is terjednek a lakásban. A falszárítás nem is olyan bonyolult folyamat, hiszen egy páramentesítő berendezéssel, idővel a fal is kiszárad, így ennek helyzete is optimalizálódik.

Ez a berendezés képes a lakás levegőjének 50-55%-át átalakítani, ezáltal megteremtve az átlagos nedvességtartalommal rendelkező légkörnyezetet. A falszárítás mindazon családok részére ajánlott, ahol megjelenik a penész és erre főleg akkor kell odafigyelni és időben reagálni, amikor kisgyermek is tartózkodik a házban.