feb
2018

Autókölcsönzés külföldre bárhol, bármikor

Autóbérlés külföldre

A külföldi utak során, legyen szó üzleti útról vagy hosszabb nyaralásról, a pénztárcánkat könnyen megterhelheti a repülőjegy ára. Ha szeretnénk elkerülni a fölösleges költségeket, érdemes fontolóra venni az autókölcsönzés külföldre történő lehetőségét. Könnyen megtörténhet, hogy nem áll a birtokunkban gépjármű, esetleg annak rossz műszaki állapotából kifolyólag lehetetlen az utazás.

A kedvező ár és a minőségi autók szavatolják a kellemes, kényelmes utazásunkat, minden extra költség és rejtett ár nélkül. A tiszta és jól felszerelt bérautók országos pályamatricával vannak ellátva, a szükséges kiegészítők, mint a gyerekülés, GPS vagy tetőboksz költségmentesen igénybe vehetőek. Akár otthona előtt is, kényelmesen átveheti a bérelni kívánt gépjárműt, tele tankkal, kitisztított állapotban. A fizetési opciók rugalmasak, hiszen élhetünk bankkártyás, utalásos vagy helyszíni kézpénzes módszerrel egyaránt.

Az autókölcsönzés külföldre egyszerű és problémamentes, de a kötelező dokumentumokat feltétlenül fel kell mutatni. Mindenképpen fontos eldönteni, hogy melyik típusú autó a leginkább célravezető számunkra. Hosszabb utakra a nagyobb, komfortosabb járművek kölcsönzése ajánlatos, a városi utakra pedig a kisebbek. Az autóbérlés Budapest lakosságának gyorsan és egyszerűen megoldható. A bérelni kívánt autó költségmentesen átvehető a város területén, egyéb esetekben a praktikus ár kalkulátor áll a rendelkezésünkre.

Abban az esetben, ha vasútállomáson, reptéren vagy otthon szeretnénk átvenni az autót, a Car Rent biztosítja számunkra a megfelelő lehetőséget. Online rendelés esetén, a címünket megadva néhány pillanat alatt kiválaszthatjuk a számunkra legszimpatikusabb modellt. Sokan találkozhattunk azzal a problémával, hogy a bérelt autó nem tiszta, nekünk pedig várni kell az autómosóban, időt és egyúttal türelmünket elveszítve. A Car Rent autóbérlés Budapest területén megkíméli a stressztől, hiszen a bérleti díj tartalmazza az alapos és szakszerű tisztítást is, de a bérelt autó tisztántartása a mi feladatunk is.