A WIFI kamera biztonságot ad

WIFI kamera
WIFI kamera
WIFI kamera

Tudni szeretné, hogy mi történik a távollétében az otthonában? Akkor a WIFI kamera jelenti a jó választást. A segítségével bármikor megnézheti, hogy mi történik a lakásában. Állítsa olyan helyre, ahol képes mindent jól megfigyelni.

A kétirányú hangátvitelnek köszönhetően, akár bele is szólhat a kamerába. Amennyiben illetéktelenek jutnak be az otthonába, akkor utólag visszanézheti, hogy mit műveltek. A felvételek tárolása felhőben, illetve kártyán történik.

A WIFI kamera éjjellátós üzemmódban is használható 5 méteres távolságig. A hangmeghatározás segítségével könnyen kideríthető, hogy Ön éppen otthon van-e. Nincs akadálya az egyéb eszközök (pl. szénmonoxid-érzékelő, illetve a füstérzékelő) felismerésének. A WIFI kamera elérhető áron kapható az evohomeshop.hu weboldalon. A megrendelését követően hamar megérkezik.

A telepítése egyáltalán nem nehéz, ezért érdemes vele próbát tenni. Biztosan meg lesz elégedve a teljesítményével. Most is éppen raktáron van, tehát adja le a rendelését a fent említett webáruházban!