Júl
2018

Trekking kerékpár, ha a biztonság és a kényelem fontos

Trekking kerékpár

Csodálatos dolog egy bicikli nyergébe pattanni és percek alatt elérni bárhová, ahol elintéznivalónk van. De csak akkor, ha az adott bringa kényelmes, nem tör a nyereg, minden rendben van a kormánnyal és a vázcső is ideális szögben van. Egy remek trekking kerékpár esetében a fent leírtak mind igazak.

Tökéletes tekerést biztosít, komfortos és rendkívül biztonságos. Optimális választás jelent munkába történő menethez, bevásárolni, de a családdal kisebb túrákat is lehet tenni, ha mindenki rendelkezik egy trekking kerékpár modellel.

A legtöbb trekking típusú bicikli teljes felszereltséggel rendelkezik, világítással, csomagtartóval, oldalkitámasztóval. Vagány trekking kerékpár típusok között válogathat, ha ellátogat a bikelife.hu webáruház honlapjára, ahol női, férfi modellek több színben vásárolhatóak meg.

Több olyan bicikli is van a felhozatalban, ami árleszállítással vehető meg, ezt is vegye figyelembe választáskor! Esetenként 20% kedvezménnyel is találkozhat. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget!

Print Friendly, PDF & Email