jan
2018

A modern és ötletes korona gyűrű

Gyöngy nyaklánc

Számtalan alkalom van minden évben, amikor kifejezzük a törődésünket és az odaadásunkat a párunk iránt. A legtöbb esetben ezt különböző ajándékokkal tesszük meg és mindig igyekszünk leolvasni kedvesünk arcáról, hogy örül-e a meglepetésnek. A gyöngy nyaklánc azon becses ékszerek közé tartozik, aminek a legtöbb nő tiszta szívéből örül. Ezért, amennyiben mellette döntene, biztos lehet benne, hogy soha nem lesz rossz választás, bármilyen alkalomról legyen szó.

Csupán figyelnie kell, hogy a gyöngy nyaklánc valódi, sós- vagy édesvízi gyöngyből készüljön. Csakis azokat a darabokat nevezzük igazgyöngynek, amelyek kagylókban növekedtek és az élőlény a természetben a homokszemeket gyöngyház réteggel vonta be. Ez nagyon ritka és hosszú procedúra, ezért manapság már leginkább tenyésztik, ugyanolyan sikerrel és minőséggel. Az édesvízben kitermelt gyöngy nyaklánc jellegzetessége, hogy sokkal hamarabb elkészül, mint a sósvízi társa.

Ennek köszönhető az is, hogy az előbbi sajnos nem olyan tartós, hiszen pár hónap alatt jön létre, míg a tengerekben növekedett gyöngyök több év alatt nyerik el a tartósságot. Ez az ékszer mindig nagyszerű ajándék és kiválóan felhasználhatja különböző szettekhez. A tökéletes kiegészítők nemcsak a ruhához és a sminkhez passzolnak, de egymással is összhangban vannak. Ehhez a gyöngy nyaklánchoz remekül illik a korona gyűrű, ami kapható fehér, sárga és rozé aranyban is.

Ami ezt különlegessé teszi, hogy megidézi a királyi korona csodálatos formáját. Ráadásul egyszerre akár több korona gyűrűt is hordhat, hiszen azok összeilleszthetőek, ezáltal egy teljesen új ékszert kap. Azonos színekben elegáns, eltérő színekben pedig igen mutatós és divatos. Mégis hol találna még egy ilyen ötletes és modern kiegészítőt? Az igazgyöngy nyakláncot illetve a korona gyűrűt beszerezheti a whiteandblack.hu weboldalról, ahol számos egyéb ékszer közül válogathat. Biztos lehet benne, hogy megtalálja az Önnek vagy a kedvesének megfelelő darabot. A kiválasztott darabokat személyesen is megtekintheti a fizikai üzletben.

Print Friendly, PDF & Email