feb
2018

Hővisszanyerős szellőztető a friss levegőért

Hővisszanyerős szellőztető

Manapság a legtöbb épület az energiatakarékosság jegyében úgy lett megépítve, hogy a légtere tömör és egységes. A kiváló szigetelés több szempontból is nagyon hasznos, ám az egészséges légtér kialakításában jelentős szerepet kap a megfelelő minőségű levegő előteremtése.

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő hővisszanyerős szellőztető rendszer nagyszerű lehetőséget biztosít a kiváló élettér kialakításában, hiszen nemcsak biztosítja a friss levegőt, de a hőveszteséget is minimalizálja.

Többnyire elmondható, hogy az emberek életük nagy részét zárt helyeken töltik a munkahelyükön vagy az otthonukban. Emiatt elengedhetetlen fontossággal bír, hogy a körülöttünk lévő levegő jó minőségű legyen és ne okozzon hosszútávon komoly megbetegedéseket.

Az oxigén pótlására sok esetben a szellőztetést alkalmazzuk, ám ebben az esetben káros anyagok és baktériumok is bekerülhetnek a helyiségbe. A hővisszanyerős szellőztető esetében ez nem fordulhat elő, hiszen a friss levegőért még az ablakot sem kell kinyitni.

Print Friendly, PDF & Email