nov
2017

A horgászfelszerelés mérete sok mindentől függ

Megfelelő horgászfelszerelés

Az egyik legkedveltebb hobbi és időtöltés egyszerre a horgászat. Sokan találják meg nyugalmukat egy csendes tóparton, ahol távol a város zajától, kellemesen tölthet el akár napokat is, saját sátorban az ember, miközben a horgászfelszerelés segítségével biztosítja még a táplálékot is.

A jó horgász minden esetben felkészülten érkezik a vízpartra, hiszen tudja, hogy milyen halat szeretne fogni és annak megfelelő a horgászfelszelés összetétele is. Az alapdolgokon kívül, a kényelmi eszközökre is szükség lehet. A szerelvénytároló dobozok a horgoknak, damilnak, úszóknak, ólmoknak és egyéb eszközöknek nélkülözhetetlen kellékei a horgászatnak. A megfelelő csali a beetetetéshez, valamint a horogra szánva is nélkülözhetetlen. Látszik tehát, hogy mennyi minden szükséges a horgászfelszerelés meglétéhez. Aki szereti a kényelmet és nem a földön szeretne gubbasztani a botok mellett, annak több tucat kényelmi eszköz is a rendelkezésére áll. A horgászfelszerelés részeként a horgászfotel és sátor mellett, a rod pod szett is a kényelmes horgászatot biztosítják, főleg, ha több napig szeretnénk a vízparton maradni.

Az elektromos kapásjelző eszközök pedig segítenek a biztos kapás érdekében, mivel hangjelzéssel és fényjelzéssel értesítik a horgászt, hogy figyeljen, akasszon időben, különben elúszik a zsákmány. A horgászfelszerelés minden részére megtalálható a specialcarp.hu webáruház kínálatában. Az oldalra ellátogatva, kategóriákba rendezve böngészhet a szükséges eszközök között, így biztosan nem marad ki semmi a hatékony horgászásból.

Print Friendly, PDF & Email