Júl
2017

Az állatmérleg által pontosak a mérések

Pontos állatmérleg

A termék kimondottan családi gazdaságoknak, tenyésztő telepeknek, valamint szakcsoportoknak ajánlott. Az állatmérleg könnyen kezelhető, csekély karbantartást vesz igénybe. Gyorsan áthelyezhető egyik helyről a másikra, nem tartalmaz mozgó és kopó alkatrészeket.

Ez a remek műszer gyors és pontos mérést tesz lehetővé. Egy általános darab felépítése a következő: a keretben található 4 darab saválló tokozású, önbeálló lábakkal szerelt cella; a plató 90 mm magasságú, így ebből adódóan a padló szintre tehető, feljáró nélkül is egyszerűen alkalmazható. Vezetősín is megtalálható rajta, ami 2 darab elhúzható tolóajtóval van ellátva. A mérések során a jószágok nyugodtan viselkednek, mivel az úgynevezett híd nem mozog, stabilan áll. Ezáltal a művelet hamar elvégezhető.

Az állatmérleg manapság tehát korszerű kivitelben készül. Beépítést nem igényel, hiszen sík betonozott területen is elhelyezhető a szerkezet. Mielőtt kiválasztaná, gondolja át, hogy milyen célra szeretné. Az állatmérleg egyedi vagy több állat mérésére egyaránt tökéletes.

Print Friendly, PDF & Email