dec
2016

Az achilles védő műtétek után is hasznos

Achilles védő

Achilles védő

Az alsó végtagok különféle szituációk során megsebesülhetnek, ami további beavatkozást igényelhet. Az Achilles ín megszakadhat részlegesen, de könnyed sérülés és gyulladás is érheti.

A www.med12.hu online szakgyógyászati bolt speciális achilles védő kelléket kínál fel azoknak az egyéneknek, akiknek panaszai ehhez a területhez kapcsolódnak. A gyógyászati kiegészítő rugalmas anyagból készül, így kényelmes tartást biztosít, akár cipővel, akár cipő nélkül van igénybe véve.
Lapos varratainak köszönhetően, bármilyen viselettel komfortot és stabilitást nyújt. Az achilles védőhöz két sarokék is jár, aminek segítségével a magasságot lehet szabályozni, azonban e két elemnek a használata nem kötelező. A biztos felhelyezés, illetve használat érdekében, mindenképp ajánlott elolvasni a termékhez hozzáfűzött leírást.

Egyébként, ha esetleg az említett papír nem kerülne elő, akkor a weblapon is utána lehet nézni a javaslatoknak. A honlapon illusztrációkkal mutatják be a rögzítés lépéseit. Az achilles védő, a műtét utáni fizioterápia során is hasznos lehet.

Print Friendly, PDF & Email