nov
2018

A karácsonyi reklámajándék összehozza a csapatot

Karácsonyi reklámajándék

Ahogy közelednek az ünnepek, nagyon sok cégvezető érdeklődik arról, hogy mivel lepje meg a kollégáit és a dolgozóit. A karácsonyi reklámajándék rengetegféle lehet, így biztosan mindenki megtalálja azt, amit hasznosnak és érdekesnek tart.

munkatársak megajándékozása egy kellemes és kedves gesztus, nem beszélve arról, hogy ez csak javítja, illetve megerősíti a munkaviszonyt. Ha például egyforma tollat, bögrét, sapkát, vagy pólót vásárol kollégáinak, akkor az, az összetartozás érzését keltheti bennük.

A karácsonyi reklámajándék termékpalettáján az egészen pici kulcstartóktól kezdve a már kicsit drágább pulóverekig, mindent megtalálhat. Biztos, hogy bármilyen aprósággal lepi meg a munkatársait, hatalmas örömet fog vele okozni.

Javasolt mindig olyan hétköznapi tárgyat választani, ami jó, ha sűrűn az ember kezébe kerül és használhat is valamire. A karácsonyi reklámajándék esetében is az a lényeges szempont, hogy jól látható legyen rajta a cég logója, illetve a neve. Rendeljen bátran a kollekciókból! Ezzel a gesztussal biztosan elnyeri a munkatársai bizalmát.

Print Friendly, PDF & Email