PE fólia számtalan változatban

PE folia
PE fólia

A műanyag feltalálása forradalmasította a csomagolástechnikát. Azóta sokkal könnyebben szállíthatók a termékek egyik helyről a másikra. A PE fólia nagyon népszerű a 21.században a praktikusságának köszönhetően. Példának okáért, a fóliatömlőre minden egyes boltban szükség van. A segítségével nem okoz gondot a zöldség és a gyümölcs lemérése.

A húsáru sem szennyezi össze a bevásárlótáskát, hiszen a PE fólia nem engedi át a nedvességet. Beszélnünk kell még az úgynevezett habfóliáról, amely elsősorban arra szolgál, hogy megvédje az ütődésektől a termékeket.

Mivel puha a felülete, ezért gyakran rakják a dobozok belsejébe. Így nem kell attól tartani, hogy a szállítás közben megsérül valamelyik alkatrész. A légpárnás fóliatekercs használata elsősorban akkor ajánlott, ha egy törékeny terméket kell eljuttatni valahova.

A PE fólia nem mond csődöt akkor sem, ha egységcsomagokat kell képezni a hőre lágyuló műanyag segítségével. A shop.zalapack.hu oldalon mindig lehetséges a vásárlás, ezért itt érdemes körülnézni.