Már
2019

Pandora karperec különleges díszkapoccsal

Pandora karperec

Pandora karperec

Furcsa módon, az egyik csuklónkat az idő és ezzel a saját múlandóságunkra is emlékeztető óra viselésére használjuk. Bár ezek a mesteri szerkezetek ma már nagyon divatosak és mutatósak, de azért a másikon kezünkön is viselhetünk valami nagyszerű kiegészítőt.

Amennyiben a sterling ezüst Pandora karperec ékesíti, az kellemes érzéseket válhat ki belőlünk és talán még jobb kedvre is deríthet minket. Ez lehet lakat, szív, virág, masni vagy Minnie egér formájú dísz-kapoccsal záródó darab egyaránt.

Mindenképpen tökéletesen fog záródni és az elveszítés esélye még csak fel sem merül. Aki még különlegesebbre vágyik, dönthet a rozé színű zárral készülő darabok mellett, sőt, az egész karkötő is lehet ilyen színű.

Abban az esetben, ha ez a nemesfém nem áll annyira közel a szívünkhöz, akkor talán a narancssárga, fehér vagy fekete bőrből készült változatok keltik majd fel az érdeklődésünket. Ennyi különlegesség után, minden bizonnyal további meglepetéseket és újdonságokat is tartogat a Pandora karperec új kollekciója.