Órákon át melegít a fűthető kesztyű

Fűthető kesztyű
Fűthető kesztyű

A tél megérkezésével, sokunknak talán leginkább a kézfeje fázik. Különösen fiatalkorban érdemes odafigyelni erre és melegen tartani az ujjperceket, hiszen idővel nagy esély van a reuma kialakulására.

A fűthető kesztyű hosszantartó meleget tud biztosítani. Tulajdonképpen ez egy vékonyabb, kesztyűalakú bélés, amit a hagyományos darab alá kell felhúzni. Így abszolút elkerülhetjük azt a kellemetlen érzést, amit amúgy mindenféle melegítő tárgy nélkül tapasztalnánk.

A www.futhetoruha.hu honlapon nem csupán az előbb említett kiegészítő található meg, hanem megvásárolható még, a kifejezetten sportolók, főleg motorosok számára kifejlesztett modell is. Mindkettő akkumulátorral működik és ez utóbbi akár 50 Celcius fokig képes felhevülni.

A szabályozó gomb a csuklónál található, itt lehet állítani a fokozatokat, illetve ki- és bekapcsolni a szerkezetet. Legyünk elővigyázatosak, tudatosak és óvjuk meg magunkat a csípős hidegtől, bármilyen tevékenység során! Fűthető kesztyű már 39.900 Ft-ért a FűthetőRuha oldalon beszerezhető!