Önnek melyik a kedvenc Balaton pezsgője?

Balaton pezsgő

Az idő múlása nem csupán negatív töltettel rendelkezik, mert hozzásegíthet a bölcsességhez és a tapasztalatok szerzéséhez. A Balaton pezsgő is az időnek és az érlelésnek köszönheti karakterét, mert a borból készült szénsavas ital több folyamaton megy keresztül. Annak köszönhetően, hogy nem egyik napról a másikra születik meg, jól érződik benne az idő múlása, az illatok és ízek megérése.

Természetesen mindehhez először jó szőlő, must, majd minőségi bor szükséges, de a BB termékek esetén ezek mind adottak. Személyes ízlésünk függvényében válogathatunk a Balaton pezsgők között. Ha mindenképpen édesebb ízekre vágyunk, akkor kóstoljuk meg BB Spumante, a BB Édes vagy a BB Arany Cuvée termékeket.

Ezek alkalmasak a desszertekhez, fagylaltokhoz és a gyümölcssalátákhoz is. Nyáron kiváltképp jól fel tudjuk használni. Természetesen a sor itt nem ér véget, mert a BB Száraz, BB Félszáraz, vagy a BB Frizzante félédes pezsgő is népszerű. A Balaton pezsgők mindegyikét érdemes megismerni, mert más-más élményt nyújtanak.