Nike Magista a profiknak tervezve

Nike Magista

Egy minőségi futballcipőben kiemelkedő teljesítményt nyújthatunk a pályán. Valóban érdemes időt fordítani a tökéletes lábbeli kiválasztására, mert egy elhamarkodott döntést könnyen megbánhatunk.

A Nike Magista kiváló opció lehet abban az esetben, hogyha egy ergonomikus és kényelmes modellt keresünk, ami speciális talprésszel és felsőrésszel van ellátva. A magas szár egyre elterjedtebbnek számít mostanság, mivel védi a boka ízületeit az ütésektől, illetve megtámasztja azt.

A pontos passzok döntő jelentőséggel bírnak egy mérkőzésen, ezért a Nike Magista különleges kialakítást kapott. A felületén tökéletesen tapad a labda, ezért a kezelése sokkal egyszerűbbé válik.

Mivel a viselése nem terheli meg a lábat, ezért biztosak lehetünk benne, hogy a meccs végére sem fogjuk fáradtan és erőltetettnek érezni a lábainkat. Az ACC technológia csak hab a tortán. Ennek a különleges bevonatnak köszönhetően, még az esős idő sem lehet akadály. A Nike Magista viseletével minden körülmény között helytállhatunk a pályán.