Nem a megcsalás a célja a búvóhelyeknek

Búvóhelyek magányra vágyó pároknak
Búvóhelyek magányra vágyó pároknak

Búvóhelyeknek nevezik azokat a kiadó szobákat, amelyeket szerelmes párok vehetnek ki néhány órára vagy éjszakára, abból a célból, hogy kettesben legyenek zavartalanul. Az interneten képeket is tud nézni róluk.

A szükséges dolgokkal fel vannak szerelve, nagyon tiszták és stílusosak, mint például ez a lakás is: http://buvohelybudapest.com/angyal-buvohely. Az oldalon megtalálja a telefonszámot is, ahol le tudja foglalni a szobát. Sokan meg vannak győződve róla, hogy például ez a lakások biztosan a megcsalások helyszíne, mivel a nevében is az szerepel, hogy búvó.

Azonban ez nem így van, mivel próbálják hangsúlyozni, hogy csak párokat fogadnak és a prostituáltak szóba sem jöhetnek. Bár igaz, hogy ez nem zárja ki a megcsalást, viszont igyekeznek az itt dolgozók az ilyen eseteket elkerülni.

Olyan párokat várnak, akiknek nem adódik lehetőségük arra, hogy együtt töltsenek egy romantikus estét. A lakások otthonosak, modernek, például ez a lakás is, amit a linkre kattintva láthat, ami teljes kényelmet nyújt Önnek és a párjának