jan
2018

A nagyobb mell tényleg ennyit számít?

Mellnagyobbítás

Sokan mondják, hogy nem a méret számít, ha a mellekről van szó, hanem sokkal inkább az, hogy szépek és formásak legyenek, azonban az tény, hogy a nagyobbak feltűnőbbek és a nőiesség érzését is inkább meg tudják adni, mint az apró, gömbölyded formák.

Tehát, nem lehet elítélni senkit azért, ha nagyobb melleket szeretne, sőt, a férfiakat sem azért, ha a nagyobb méret kelti fel az érdeklődésüket, hiszen számukra is a nőiességet hirdetik. Bizonyos kereteken belül, a mellnagyobbítás is elfogadott, mert ha az magabiztosságot kölcsönöz és hozzájárul a pozitív énkép kialakításához, akkor bizony semmi kivetnivaló nincs benne.

Az extrémitások persze már másról szólnak, feltűnéskeltésről, önképzavarról, de az ízlésesség határán belül, a mellnagyobbításnak nemcsak esztétikai szerepe van. Egyes nők egész életük során küzdenek az alakjukkal és életmódváltás, rendszeres sport mellett sem tudják elfogadni magukat, mert a kebleik nem akkorák és nem olyan formájúak, amit szeretnének.

Ezt a küzdelmet igenis fel tudja oldani egy profi beavatkozás, ami nemcsak a külső kép megváltoztatását szolgálja, hanem a lélek megnyugtatását is. Ugyanakkor vannak olyanok, akik csak egy terhesség után kerülnek szembe ezzel a problémával, amikor az addig elfogadhatónak vélt méreteik és domborulataik megváltoznak.

Sokan mindaddig, amíg nem születik gyermekük, nem is gondolkodnak el a mellnagyobbítás lehetőségén, de amikor megereszkedik a bőr és a szoptatás miatt teljesen átalakulnak a formák, akkor elbizonytalanodnak. Igaz, hogy ez sokszor az anyaság velejárója, de ez nem jelenti azt, hogy mindenki el tudja fogadni vagy kötelező lenne ezzel együtt élnie.

Egy anya is érezheti még magát jó nőnek és ha ehhez az kell, hogy egy szakértő átalakítsa a melleit, némi implantátum és felvarrás segítségével, akkor szíve joga. A lényeg, hogy senki ne essen túlzásba és azért csináltassa meg a mellét, hogy jobban érezze magát a bőrében, bátran viselhessen bikinit és csinos, nőies ruhákat, és nem azért, hogy botrányt keltsen vagy a tévképzeteinek eleget tegyen.