Megéri megnézni a Schönbrunni kastélyt?

Schönbrunni kastély
Schönbrunni kastély

Az Euro-Travel utazási irodánál sokan teszik fel azt a kérdést, hogy vajon melyik nevezetességeket érdemes megtekinteni Bécs városában az adventi időszak alatt. A vállalat szerint a Schönbrunni kastély kihagyhatatlan, hiszen nemcsak belsőleg, hanem külsőleg is gyönyörű.

Még télen is jól mutat ez a hatalmas épület, amit a turistáknak lehetőségük nyílik belülről is megtekinteni. A Schönbrunni kastély tehát mindenképpen jó úti célnak számít, azt azonban feltétlenül meg kell említeni vele kapcsolatban, hogy előzetes bejelentkezés kell a megtekintéséhez.

A látogatók ezért az Euro-Travel utazási irodától is kérhetnek segítséget annak érdekében, hogy kaphassanak időpontot a Schönbrunni kastély bejárásához. Nem érdemes késni, hiszen az adventi időszakban rengetegen látogatnak el Bécsbe, éppen ezért nem biztos,

hogy bejuthatnak azok, akik nem értek oda a megadott időben. Azon is érdemes egyébként elgondolkodni, hogy a kicsi, a közepes vagy a nagy kastélytúrát lenne érdemes kiválasztani, mert mindegyik lehetőség különböző hosszúságú.