Klíma: fűtés -10 Celsius-fokig

Klíma

A mai gyártók egyértelműen az innovációra és fejlesztésre törekednek annak érdekében, hogy a vásárlók egy komplett, jól teljesítő, tartós és minden helyzetben profin működő légkondicionálót kapjanak. A mai klíma fontos tulajdonsága, hogy az képes -10 C fokos külső hőmérsékletig is fűteni. Mert bizony a mai légkondik nem csak hűtenek, de fűtenek is, még akkor is, amikor kint javában tombol a tél és a hőmérséklet jóval fagyáspont alatt van.

Ekkor a tulajdonosnak nem kell megijednie, hiszen biztosra veheti, hogy a szerkezettel semmi baj nem lesz. Napjainkban igen felkapott lett a hőszivattyús klíma. Ennek a megoldásnak köszönhetően a berendezés sokkal kedvezőbb áron képes fűteni és hűteni, mintha azt közvetlenül elektromos árammal tenné.

Nyilván sokaknál csakis az a klíma jöhet szóba, amelyik nem csupán nagy teljesítménnyel rendelkezik, de igenis energiatakarékos és keveset fogyaszt. Ezáltal a klíma rendszeres használatakor sem kell attól félni, hogy túlságosan magas lesz a hónap végén a villanyszámla.