Készen rendelhetőek allergén mentes ételek

Fehérjedús étrend

Nemcsak a pollen és a vegyszerek okozhatnak allergiát, hanem az ételek is. Az allergén mentes ételek fogyasztásával ezt egyszerűen el lehet kerülni.

A glutén sokaknak okoz problémát, ezért egyre inkább kezd megnőni az érdeklődés a gluténmentes ételek és alapanyagok iránt, amelyeket a paleo étrend nagyban támogat. Arra az elvre épülnek, hogy mindent lehet fogyasztani, csupán egy kicsit változtatni kell a hozzávalókon.

Ezt-azt helyettesíteni kell egészségesebb, nem mindennapi alapanyagokkal, így az allergén mentes ételek egyszerűen elkészíthetőek és ha nem mondjuk meg senkinek, akkor észre sem fogják venni az ízükön, hogy nem hagyományos hozzávalók képezik az alapjukat.

Az allergén mentes ételek hozzávalóit nem minden esetben lehet megtalálni a sarki fűszeresnél, ezért a webáruházunk célja arra hivatott, hogy minden igényt kielégítsen azok részére, akik érdekeltek a paleo étrend kialakításában. Az allergén mentes ételek elkészítéséhez nálunk számos alapanyagot talál, de késztermékeinket is bátran megrendelheti.