Júl
2015

Művészi agyszülemények, aranyos alakok

Aranyos alakok kávéból

Aranyos alakok kávéból

Az ember fejlődése során azért tudott ilyen messzire eljutni, ilyen sokat fejlődni, mert mindig volt fantáziája valami újat kitalálni, ami könnyebbé teheti életét.

A ma emberének nem kell már sokat gondolkodnia mindenfélén, hiszen azért vannak a tudósok. A mai emberek már koncentrálhatnak a művészetekre és akár olyan fantasztikus, aranyos alakokat is rajzolhatnak, amelyek a rajz előtt csak egyszerű kávéfoltok voltak. Az ilyen és ehhez hasonló megoldásokat művészetnek nevezzük és legyen bármilyen egyszerű is a rajz,

Olvasd tovább

máj
2015

A kapcsolatok rajtunk múlnak

A kapcsolatok rendkívül változatosak

A kapcsolatok rendkívül változatosak

A szerelem a világ legcsodásabb érzése. A legtöbben azt akarjuk, hogy legyen egy társunk, aki elfogad, aki szeret és akivel biztonságban érezhetjük magunkat. A kapcsolatok azonban sokszor változnak, a szerelem is lehet időnként fájó. Az viszont tény, hogy a kommunikáció a legjobb megoldás, ha szeretnénk jobbá tenni a párkapcsolatunkat. Az emberek sokszor a szőnyeg alá söprik a dolgokat, amelyek nyomasztják őket, pedig ha megbeszélnék előrébb juthatnának. A kapcsolatok esetében szintén igaz a mondás, hogy egyszer fent, máskor lent, vagyis nem lehet mindig vidám és békés.

 

Olvasd tovább