jan
2018

Gyorsabb haladás a 225 50 R17 nyári gumi jóvoltából

225 50 R17 nyári gumi

Még néhány hónap és máris itt a meleg szezon, amikor a téli gumikat érdemes lecserélni. Felmerülhet bennünk a kérdés, hogy mégis miért tegyük ezt meg? Tény, hogy az abroncsok alapos tapadást fognak biztosítani, de ugyanakkor könnyebben kopnak is. Nem véletlenül lettek megalkotva a 225 50 R17 nyári gumi típusok.

A speciális keverékek a forró aszfalton nem mennek olyan hamar tönkre, akárcsak téli társaik. A gördülési sebességük nagyobb, ezért gyorsabban és nem több üzemanyag megspórolásával juthatunk el arra a helyre, ahová szeretnénk. Még akkor is gazdaságos a 225 50 R17 nyári gumi felhelyezése, ha csak ritkán mozdulunk ki otthonról járművel.

A szezon beköszöntése előtt, kivételesen jó áron vásárolhatjuk meg a szetteket, ezért érdemes minél hamarabb lecsapni azokra, ha a látókörünkbe esnének. Akár egy bevásárlóközpontban, akár szaküzletben járunk vagy csak online böngészgetve akad meg a 225 50 R17 nyári gumi típusokon a szemünk, akkor rendeljük meg, hogy amint elérkezik a felmelegedés időszaka, már egyből szeretethessük is fel azokat!