Glutén érzékeny kutyának az extrahúsos Josera Active Natur szárazeledel

Josera Active Natur
Josera Active Natur
Josera Active Natur

Már kölyökkorában kijött a tápérzékenység a vizslánkon. Nagyon sokáig csak tapogatóztunk a sötétben, rengeteg tápot kipróbáltunk, alacsony árkategóriástól kezdve az aranyárban lévő tápokon keresztül, de a sosem tapasztaltuk a várt hatást. Tina sajnos nem egy életerős kutyaként nőtt fel, nagyon sokat aggódtunk miatta, de sajnos nem engedhetjük meg a drága kivizsgálásokat.

Egy kedves ismerősöm ötlete alapján kezdtem el kis adagban venni különböző tápokat, húsmenteset, rizseset, burgonyásat. Nem szerette megenni egyik száraztápot sem, nem javult az állapota, ugyanúgy hányt, sebesre vakarta a bőrét, kedvetlen volt. Teljesen tanácstalan voltam.

Egy webáruházban találtam rá a Josera Active Natur szárazeledelre, mely gluténérzékeny kutyáknak ajánlott, extra mennyiségű prémium bárány és baromfihússal. Úgy hittem, ilyen csak a filmekben létezik, de tényleg a Josera Active Natur a legjobb táp Tinának, és hasonló, érzékeny gyomrú sorstársainak! Amióta Tina a Josera száraztápját eszi, kész energiabomba lett, a szőre kitűnő állapotban van és nagyon szép fényes, az immunrendszere megerősödött, hiszen rengeteg vitamin van benne.  Mindenkinek nagyon ajánlom, szerintem ez a legjobb kutyatáp!