Ezek a PE fólia jellemzői

PE fólia

A boltban több esetben is szükségünk lehet a csomagolóanyagok segítségére. Például a PE fólia a zöldségek, a gyümölcsök, a húsok vagy a péksütemények becsomagolásához mindenképpen kell. Ennek tükrében nem csoda, hogy olyan nagy számban van rá szükség.

A shop.zalapack.hu weboldalon nagymennyiségben kerülhet sor a megvásárlására. Négyféle méretben vehető meg. Kb. 20 kg egy tekercs tömege. A PE fólia 10 mikron vastagságú és igen strapabírónak mondható. Remekül megvédi az élelmiszereket a nedvességtől, a portól és az egyéb szennyeződésektől.

Mivel gyorsan fogy, ezért érdemes nagyobb tételben megrendelni. Szükség van rá az élelmiszerboltokban, a vendéglátóhelyeken és az egyéb üzletekben. Köztudott, hogy a háztartásokban is kell a PE fólia segítsége. Így sokkal egyszerűbb feladatnak bizonyul a tárolás.

A vásárlás többféle árkategóriában lehetséges. A termék gyorsan megérkezik a megrendelését követően. A minőségére nem lehet panasz, hiszen magas színvonalon történt az előállítása. Az ár és az érték arányában érdemes megvásárolni.