Clutch a délutáni sétákhoz is jó

Clutch

Hétköznapokra a kisméretű váll- és oldaltáskák elsőre nem tűnnek túl praktikusnak, de vannak helyzetek, amikor jobb ezek közül választani, mint egy óriási modellt hurcolni magunk után. Például, ha biztosra akarunk menni, hogy a csajos, baráti sétából ne telepakolt táskával érjünk haza, akkor a legegyszerűbb egy clutch társaságában elindulni otthonról.

Ezt biztosan nem fogjuk megtömni, mert egyszerűen nincs lehetőség rá. A telefon, pénztárca és kulcsok hármasán kívül, már nem sok hely marad, így garantáltan nem fogunk fejetlen vásárlásba kezdeni, ha meglátunk egy szép kirakatot.

Ugyanakkor a megjelenésünk is esztétikusabb lesz, ha a városban andalgás közben nem egy ormótlan, bevásárló táskára hajazó modell lóg az oldalunkon, hanem egy szép, elegáns clutch. Ebből már olyan sokféle létezik, hogy simán lehet találni a mindennapokban viselt ruhákhoz is megfelelőt, tehát az sem kifogás, hogy túl elegáns és exkluzív lenne. Csak ki kell választani a színben és stílusban megfelelő clutch verziót, ezáltal mindig tökéletes lehet az outfitünk.