Az FX típusú légcsatornázható fan-coil óriási

A légcsatornázható fan-coil óriási találmány
A légcsatornázható fan-coil óriási találmány

Az F2 Komplex webáruház számos olyan terméket kínál ügyfeleinek, amelyeket külföldi márkák gyártanak. Az egyik ilyen a légcsatornázható fan-coil, amelyet egyenesen Olaszországból hoznak be.

Ennek a típusnak az a különlegessége, hogy a vásárló a rendelés során megadhatja, hogy mely elemekre van szüksége. Ezt a berendezést mennyezetre és falra is fel lehet szerelni, ezt természetesen mindenki saját igényeihez igazítja. A légcsatornázható fan-coil 2 és 4 csöves kivitelezésekben rendelhető meg.

Ha Ön egy igazán komplex klímát szeretne beszerezni, akkor mindenképp az FX-Z 75 Pa-t válassza, hiszen ezzel nemcsak hűteni, hanem fűteni is lehet. A légcsatornázható fan-coil többféle kiegészítővel rendelkezik, ezek a következők: szűrő, keverő és frisslevegő elem, plusz párásító. A hőmérséklet szabályozása kifejezetten egyszerű, hiszen ez történhet termosztáttal vagy egy távirányítóval is. Manapság sok okostelefonba építenek infrát, így ha Önnek is ilyen készüléke van, akkor akár telefonjával is vezérelheti a hőmérsékletet.