Az adó 1 százalékkal sokat segíthet

Adó 1
Adó 1

Az adózás bizonyára sokak számára unalmas vagy épp kellemetlen téma. Viszont van egy olyan oldala, aminek segítségével egy olyan célt támogathat, ami közel áll a szívéhez. Ilyen az adó 1 százalékának felajánlása is, amit most egy nyomtatvány kitöltésével átirányíthat például a Daganatos.hu alapítványnak. Aki nem él ezzel a lehetőséggel, annak az adója 1 százaléka visszakerül az államkincstárba.

Éppen ezért fontos, hogy minél többen megtegyék ezt a gesztust, ugyanis az alapítvány fő célja a daganatos és leukémiás gyermekek támogatása. Sajnos több száz beteg gyermek van Magyarországon, akiknek az alapítvány tevékenységei életmentőek lehetnek.

Amennyiben Ön is szeretne részesévé válni a sikertörténeteknek, nem kell mást tennie, mint felvenni a kapcsolatot a www.daganatos.hu oldallal. Itt minden tudnivalót megismerhet arról, hogy mikor és meddig lehet elküldeni az adó 1 százalék felajánlását, és pontosan hogyan kell megcímezni a borítékot. Önnek ez csak néhány percbe kerül, de a beteg gyermekek számára a jövőt jelentheti.