A német Kömmerling ablak

Kömmerling ablak
Döntsünk a Kömmerling ablak mellett
Döntsünk a Kömmerling ablak mellett

Folyamatosan csapkodja a huzat az ablakot? Attól fél, hogy a régi stílus miatt, bármikor károk következhetnek be a nyílászárók terén? Akkor mihamarabb cserélje le ezeket valami újra, modernre és gazdaságosra! A Kömmerling Futur 70 modell például azért ennyire különleges és közkedvelt, mert ötkamrás műanyag ablak profilból áll össze, amit fémmerevítés egészít ki.

Természetesen, mint ahogyan a nevéből is kiderült, profi minőségű, német ablakokról van szó, amelyek hosszútávon szolgálják a ház lakóit. A még hatékonyabb hőszigetelés érdekében, megrendelhető a három hőszigetelt üveggel ellátott változat.

Egyéb hasznos tulajdonságok, amelyek a Kömmerling nyílászárók mellett szólnak: alsó biztonsági feszítés-védelem, kézzel állítható záró-elemek, résszellőző funkció 4 fokozatú kialakítással, UV stabil ablak profil és sok egyéb plusz pont, amiről bővebben olvashat az oldalon. Mindenképp érdemes áttérni a minőségi és modern ablakokra, hiszen a régi, faszerkezetű változatok biztonság és esztétika terén sem remekelnek már.