Júl
2018

Tisztában vagy az életbiztosítások fajtáival?

Életbiztosítások fajtái

Napjainkban többféle életbiztosítási forma közül tudsz választani. A döntés sajnos nem könnyű, ezért azt tanácsoljuk, hogy gyűjts minél több információt! Ezen az oldalon az összes létező életbiztosítás típusról tájékozódhatsz.

Jelenleg négyféle konstrukció közül tudsz választani. A kockázati életbiztosítás csak abban az esetben fizet, ha baleset, megbetegedés vagy haláleset történik. Amennyiben ezekre nem kerül sor, akkor kifizetés nélkül megszűnik, tehát megtakarítási célra nem alkalmas.

Ezen az oldalon azt is megtudhatod, hogy miért nem javasolt az elérési biztosítások választása. A listában szerepel még a vegyes, klasszikus, hagyományos típus, amely halál és futamidő elérés esetén is fizet. Sajnos a befizetett pénz nem minden esetben térül meg, éppen ezért ezt a konstrukció talán nem a legjobb.

Ezen az oldalon olvashatsz még a befektetési egységekhez kötött (unit-linked) életbiztosításokról. Ezekkel hatékonyan gyűjthetsz pénzt, tehát látogass el az eletbiztositas.com weboldalra, ha több információt szeretnél kapni!

Print Friendly, PDF & Email