dec
2018

Társkereső őszinte profillal

Társkereső

Amikor elkezdünk az interneten párt keresni, akkor mindnyájan félünk attól, hogy nem leszünk elég jók a többiek szemében.

Így aztán megpróbáljuk magunkat kedvezőbb színben feltüntetni. Pedig a társkereső használata során érdemes inkább őszintének lennünk. Előbb-utóbb úgyis kiderül minden, tehát felesleges hazudozni. Például ne játsszuk el, hogy imádunk társaságba járni, ha legszívesebben állandóan otthon ülnénk.

A társkereső profiljának kitöltésekor ne hazudjunk a külsőnkre vonatkozóan sem, hiszen a randipartnerünk ezt úgyis észre fogja venni és valószínűleg rosszul reagál majd. Dolgoznunk kell egy kicsit a saját önbizalmunkon, ha úgy érezzük, hogy minket soha senki nem képes elfogadni.

Másrészt pedig tegyünk meg mindent azért, hogy minél jobb emberekké váljunk, mivel csak így várhatjuk el, hogy a párunk hozzánk hasonló legyen. A társkereső használatával előbb-utóbb meg fogjuk találni, akit keresünk. Regisztráljunk a Nilsay oldalán és nézzünk körül a tagok között, mert biztosan belefutunk valakibe, aki szimpatikus!

Print Friendly, PDF & Email