jan
2017

Mit jelent a mobil flotta?

Mobil flotta

Mobil flotta

Biztosan tudja, hogy a mobilszolgáltatók kiváltságokban részesítik azokat az ügyfeleiket, akik például sok SIM kártyával rendelkeznek. Ehhez hasonló elven működik a mobil flotta is, ami egy olyan érdektársulás, ami sok egyedi előfizetőt szervez egy csoportba.

Ebből adódóan pedig a különálló lakossági és céges előfizetők együtt minősülnek nagy létszámnak és együtt élvezhetik a kiemelt ügyfelek számára felajánlott előnyöket. Az egyik legjelentősebb az, hogy a mobil flotta előfizetők felezhetik is a telefonszámlákat. Ráadásul az is a társulás mellett szól, hogy a tagok a piacon a legolcsóbb SMS és mobilnet díjakban részesülnek. Mindezek mellett, számos készüléket is megvásárolhat jó áron, kamatmentes részletfizetéssel.

Ha ez még nem lenne elég, akkor a mobil flotta tagjai a barátokkal, ismerősekkel vagy a cégen belül is ingyen beszélhetnek. Ha szeretne többet megtudni erről az érdektársulásról lakossági vagy céges szinten, akkor vegye fel a kapcsolatot a www.mobilflottacentrum.hu oldallal és tudjon meg mindent a lehetőségeiről!

Print Friendly, PDF & Email