ápr
2018

Mindig legyen otthon hintőpor!

Hintőpor

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a higiénia. Mivel könnyen elkapható szinte bármilyen fertőzés, célszerű alkalmazni néha a jól bevált hintőpor valamelyik fajtáját. Nem véletlenül használják az anyukák a kisbabájuk bőrén. Mivel enyhén szárító hatása van, a mai napig szívesen alkalmazzák azok, akik tisztában vannak vele, hogy zsírosodásra hajlamos az arcbőrük.

Mindemellett fertőtlenítő hatása is van, ezért is szokás szőrtelenítés után bekenni az érintett területeket. A hintőpor előnyös hatásai általában zuhanyzás után vehetőek észre, hiszen láthatóan magába szívja a felesleges nedvességet. Ezáltal elkerülhető a bőr irritációja és a különböző fertőzések.

Szerencsére csakis természetes alapanyagokból tevődik össze és könnyedén beszerezhető bármelyik gyógyszertárból. Valamint a hintőpor ára sem nevezhető magasnak, ráadásul kisebb vagy nagyobb csomagolásokban megvásárolható. A kisbabáknak mindenképpen szükséges, hogy egészséges maradjon a bőrük. Azonban mindig jó, ha van a házban egy kevés, hiszen sohasem tudni, mikor lesz rá szükség.

Print Friendly, PDF & Email