nov
2017

Minden útra jó az American Tourister light

Utazni mindenki szokott, ki kisebb, ki nagyobb távra. A megfelelő bőrönd vagy utazótáska főleg akkor jön jól, ha több időre utazunk el. Az American Tourister light tökéletes útitárs, amibe minden egyszerűen belefér és rendkívül mobil.

Sok bőrönddel vagy hátizsákkal az a probléma, hogy robusztus méretük mellett, még meglehetősen nehezek a csomagok nélkül is. Nos, ha a több kilós táskákat még jól meg is pakoljuk, azok a kerekeiknek köszönhetően még viszonylag jól mozdíthatóak, azonban a levételük, felrakásuk nem egyszerű dolog. Ha olyan utazótáskát keresünk, amelyik könnyű, nagyon okos kialakítású és még tartós is, akkor a legjobb választás az American Tourister light pehelykönnyű táska lesz. A modern farmer inspirálta puha szövet tapintású modellek bővíthetőek, mégis megfelelnek számos légitársaság kabinpoggyász méret előírásainak, mint például KLM és Air France és EasyJet, de még a British Airways/Iberia légitársaságoknak is.

Az American Tourister light alig több mint 1,5 kg, 4 minőségi kerékkel és kétszáras húzófogantyúval van felszerelve. Rendkívül rugalmas és az alsó rekeszben található keresztpántoknak, valamint a zsebeknek köszönhetően, igazán praktikus rakodási opciókkal rendelkezik. Az American Tourister light típus a kivételes biztonságot a a süllyesztett TSA lakattal biztosítja. Ez a remek táska is megvásárolható az etaska.hu webáruházban többféle színben és kivitelezésben, kiváló áron. Nem vitás, hogy ezek a modern dizájn ihlette darabok kétség kívül a prémiumkategóriás termékek közé sorolhatóak. Ha utazni készül, mindig jusson eszében az American Tourister light!

Print Friendly, PDF & Email