jan
2017

Makita MLT100 asztali körfűrész

Makita MLT100

Makita MLT100

Egy jó szerszámgép minden háztartásban ott kell legyen. A Szerszámoázis internetes áruház azonban nemcsak hobbieszközöket, hanem ipari célra is alkalmas, kiváló minőséggel rendelkező, megbízható gépeket forgalmaz.

Egyik ilyen a Makita MLT100 is, azon asztali körfűrész, ami szinte bármilyen famegmunkálás alkalmával, óriási segítséget jelenthet, hiszen kiemelkedő teljesítményű motorral rendelkezik és igen precíz munkavégzésre képes.

Jelenleg a Makita MLT100 körfűrész rendkívül tekintélyes leárazás alatt van, csaknem az eredeti ár feléért kapható. Akinek szüksége volna egy ilyen szerszámgépre, annak nem érdemes sokáig haboznia, mivel az akció csak a készlet erejéig érvényes.

Ahogyan a legtöbb gépre, így a Makita MLT100 modellre is 3 éves gyártói garancia vonatkozik, de csakis olyan esetekben alkalmazható, amikor a szerszámgép meghibásodása rendeltetésszerű használat mellett következik be. A Makita MLT100 rendelése roppant egyszerű, mindössze néhány személyes adat megadása, valamint néhány további kattintás szükséges a vásárlás véglegesítéséhez.

Print Friendly, PDF & Email