jan
2015

Légtisztítóval végzett szagtalanítás

Fontos a szagtalanítás és a párátlanítás

Fontos a szagtalanítás és a párátlanítás

Vannak olyan helyek, ahol az emberek érzékenyen reagálnak az illatokra. Ezek elsősorban az éttermek, hiszen senki sem szeret kijönni egy étteremből a rántott hús vagy a sült krumpli szagával. Ilyen esetekben nagyon fontos volna a szagtalanítás, hiszen nem kell mindenkinek tudnia, hogy előzőleg hol jártunk. De a szagtalanítás minden olyan helyen is fontos volna, ahol sok ember megfordul, vagy ahol nincs lehetőség a rendszeres szellőztetésre. Hiába vannak szép nagy ablakok a lakáson, ha forgalmas út mellett lakunk, jobb ki sem nyitni az ablakot. A légtisztítóval végzett szagtalanítás ilyen esetekben kézenfekvő. Ezenfelül azokban az esetekben is, ha a lakásban valaki dohányzik, illetve olyan állandósult szagok vannak, mint pl. a doh. Ezeket nem lehet kiszellőztetni, hiszen behúzódnak mindenbe és még akkor sem tűnnek el, ha folyamatosan nyitva tartjuk az ablakot. Ez nyáron még valamennyire lehetséges, de télen elég nehéz folyamatosan nyitott ablakkal lenni. A légtisztító a benne lévő szűrők segítségével biztosítja a friss levegőt. 

Print Friendly