okt
2016

Készítsen bútort raklapokból!

Bútorok raklapból

Bútorok raklapból

Fogyasztói társadalmunk egyik nagy problémája, hogy rengeteg szemetet termelünk, amit többnyire a csomagolóanyagok alkotnak. Néha azonban egy kis kreativitással csodálatos dolgokat alkothatunk ezekből az anyagokból. Kattintson ide, ha szeretné megtudni, hogy miként használható fel praktikusan a raklap, ami többnyire feleslegessé válik, miután lepakoltuk róla az adott terméket.

Csupán egy kis fantáziára, néhány barkács felszerelésre és némi kézügyességre lesz szükségünk ahhoz, hogy komplett kerti bútorokat és hálószobai kiegészítőket készítsünk raklapokból. Valóban csak a képzeletünk szabhat határt a raklapból készíthető tárgyak sorának. Ismerkedjünk meg néhánnyal.

Igen praktikus és kényelmes kerti bútorokat, asztalokat, székeket készíthetünk raklapokból. Ezek nagyon jól ellenállnak az időjárás viszontagságainak, ezért ideálisak lesznek a kertben. De a lakás minden helyiségébe alkothatunk valamin egyedülálló és hasznos tárgyat belőlük. Akár egy franciaágyat is összerakhatunk a hálószobába, de könyvespolcok és virágtartók is készíthetőek.

Print Friendly, PDF & Email