Kerüljön parajdi só az asztalára!
Az egészséges táplálkozás többféleképpen is kivitelezhető. Egyesek vegetáriánus életmódra váltanak, mások változatos, zsírszegény étrendre törekednek, de elfogadható opció a fűszerszegény étkezés is.
Utóbbihoz az étkezési só kiváló helyettesítőjeként, a sokak által ismert parajdi só kínál megoldást, hiszen nem szükséges a fűszeres ételekről való lemondás, mégis lehet az egészséges táplálkozásról beszélni.
A parajdi só több mint 200 millió évvel ezelőtt keletkezett a Pannon-tenger visszahúzódása során és megőrizte ásványi anyagokban illetve nyomelemekben gazdag összetételét.
Az Erdélyből származó parajdi só jótékony hatásai között szerepel többek között az agysejtek elsavasodástól való védelme, a tüdő, a hörgők tisztítása és a lerakódott váladékok felszakítása, óv az erős izzadástól, köszvény valamint ízületi gyulladások megelőzésére is kiválóan alkalmas. Tucatnyi ok van rá, hogy a mára már tudatosnak mondható fogyasztótársadalom a parajdi só mellett döntsön, lecserélve a hagyományos, mesterségesen színezett változatot.