nov
2017

Ismerje meg a Pujadas márkát!

Pujadas edények

A profi háztartási eszközök nemcsak a profik kiváltsága. A spanyol Pujadas márka nemzetközileg elismert konyhai és cukrászati eszközökkel segíti hozzá a már szakembereket és a még lelkes kezdőket a finom ételekhez és süteményekhez. Felsorolni is elég hosszadalmas lenne, hogy miket foglal magába a termékpalettája.

Ha mindent nem is, de jó pár hasznos edényt és eszközt elhozott nekünk az edenyshop.hu webáruház. Nemcsak egyetlen vonalat képvisel, hanem minden bevált és hasznos eszközt újragondol és megvalósít még jobb formában. A Pujadas így „hisz” az öntöttvas remek tulajdonságaiban, ezért a svájci tapadásmentes bevonattal ellátott lábasokban és serpenyőkben teszi elérhetővé mindenkinek.

A rozsdamentes acél edények gyártásában is jeleskedik, amelyek akár éttermi- és látványkonyhákban is helyet kaphatnak, hiszen erősek, praktikusak és nagyon jól is mutatnak. Ha már a cukrászatot említettük, nem maradhatnak ki a rozsdamentes tepsik sem a kínálatból. Lehet hús, hal vagy tészta, a lényeg, hogy mindig legyen otthon Pujadas edény!

Print Friendly, PDF & Email