nov
2016

Honeywell atf600 szerelőkészlet

ATF600 szerelőkészlét

ATF600 szerelőkészlét

Az ATC928 WIFI evohome zónamenedzser a távirányítható fűtési rendszer része. Ezen rendszer fontos eleme az atf600 szerelőkeret, amellyel a falra helyezhető a zónamenedzser. Ugyanis az akkumulátorok töltöttsége biztosítja a távírányítható rendszer folyamatos működését.

Emellett a rendszer a hálózati árammal is össze van kapcsolva. Az atf600 használatáról munkatársaink adnak bővebb felvilágosítást. Az eszközt a webáruházból való megvásárlás után díjtalanul szállítjuk a megrendelt címre.

A várható szállítási idő a rendeléstől számított 5-6 nap. Hogy a döntést egyszerűbbé tegyük, webáruházunkban elhelyeztünk egy választási segédletet, melyben táblázatba foglaltuk a rendelhető eszközöket, a kazán típusait, valamint a lakások nagyságát.

Így mindenki akár egyénileg is össze tudja állítani, hogy mire van szüksége. Természetesen, az atf600 és egyéb eszközök beszerzéséről munkatársaink is adnak felvilágosítást, valamint az oldalunkon megtalálható videókon keresztül is újabb ismeretekhez juthatnak az érdeklődők..

Print Friendly, PDF & Email