nov
2018

Hallott már fa alumínium ablakról?

A designerablak.hu weboldalon többet tudhat meg a fa-alu ablakok előnyeiről.

Átalakítaná a lakását, de nem tudja, hogy hol kezdje? Szeretne kevesebb fűtésszámlát fizetni hosszútávon? Jobb hőszigetelést szeretne elérni az otthonában? A designerablak.hu weboldalon többet tudhat meg a fa-alu ablakok előnyeiről. Napjainkban számos anyagból készítenek nyílászárókat, a legtöbb szakember mégis a fából előállított változatokat ajánlja. A fa egy természetes anyag, ami jól szigetel, ugyanakkor nem zárja le teljesen az otthont.

Ha az adott terméket háromrétegű üveggel kéri, akkor a zajokat és a hideget is ki tudja zárni a lakásból. Továbbá, célszerű a fa ablakok külső részét alumíniummal borítani, ami megóvja az anyagot az időjárás viszontagságaitól. Így nem lesz gondja a nyílászárók ápolására. A weboldalon mindenféle terméket megtalálhat, amelyek manapság divatosnak számítanak a vásárlók körében. Ha a modern stílusú ablakokat kedveli, akkor nézze meg az alumíniumból és fából készült modelleket! Amennyiben nem tudja, hogy melyik változatra voksoljon, mindenképpen készítsen pro és kontra listát!

Ha az árakat nézzük, akkor az alumínium-fa ablakok háromrétegű üvegezéssel és hőszigeteléssel számítanak a legdrágább kiviteleknek a piacon. Az egybefüggő üvegfelületek tisztítása a mai világban már olyan ipari eszközökkel is elvégezhető, amelyeket otthoni használatra is értékesítenek. A lakásfelújítás egyáltalán nem olyan nehéz és az interneten számtalan ötletet gyűjthet ahhoz, hogy megvalósíthassa álmai otthonát. A fa-alumínium nyílászárók külső felületére helyezik fel a fémborítást.

Az alumínium egyáltalán nem gyengíti az ablakok hőszigetelését. A szakértők azt szokták mondani, hogyha több mint 75 %-ban üvegfelületű a nyílászáró, akkor mindenképpen háromrétegű üveggel kell kérni. Ha hiszi, ha nem, még az üvegeket is lehet hőszigetelt és zajvédő réteggel igényelni. A fa-alumínium ablakok alkalmasak az alacsony energiafelhasználású lakásokhoz. Az Ön otthonából is lehet passzívház, csupán a megfelelő hőszigetelő anyagokra van szükség a felújítás során. Döntsön okosan!

Print Friendly, PDF & Email