jan
2018

Fűtött kutyaház a téli hidegre

Tágas kutyaház

Rengeteg ebnek kell szenvednie télen. Azt gondolhatnánk, hogy ez csak a kóborkutyák esetében van így. Pedig temérdek kutyus van, akik nem kapják meg a megfelelő ellátást, még a gazdájuk közelében sem. Amikor beköszöntenek a fogcsikorgató mínuszok, akkor a fűtött kutyaház a szó legszorosabb értelmében, meg fogja menteni az életét.

Hogyha az udvaron nincs egy olyan hely, ahová behúzódhatna a hideg elől, akkor fagyási sérüléseket szenvedhet, kiváltképp a talpán, esetleg megbetegedhet, amiből nem valószínű, hogy felépül. Érthető, hogy nem mindenki szereti, hogyha az állat bent van a házban. Ebben az esetben kötelességünk meleg helyről gondoskodni, ahová félrevonulhat, hogy átvészelje a zimankós napokat. A fűtött kutyaház nem egy drága mulatság és biztosan a kutyusunkat is nagyon boldoggá tehetjük egy ilyen gondoskodó döntéssel. A nagy bundával rendelkező ebek viszonylag könnyebben átvészelik a hűvösebb időt.

Ezeknek inkább a nyári meleg lehet kellemetlen. Viszont a rövidszőrű és kistestű kutyákra nagyon veszélyes lehet a téli időjárás, főleg abban az esetben, hogyha olyan fajtáról van szó, amelyik érzékeny a hidegre és könnyen megbetegszik, ezért szükséges a fűtött kutyaház. Kutyaól olcsón, házhozszállítással együtt rendelhető az internetről. Alaposan nézzük meg, hogy melyik modell mellett döntünk, hogy biztosan megfelelő méretű legyen az ebnek. Unalmas lenne, hogyha csak egyfajta modellt lehetne választani.

Ezért a kutyahazgyar.hu csapata gondoskodott arról, hogy minden kutyaszerető gazdi igényét kielégítse a különböző kialakításokkal. Egy nagytestű kutyának nagyon jól áll a téglából épített kutyaól olcsón kapható változata. Ez biztosan elég masszív lesz ahhoz, hogy évek múlva se legyen szükség a cserére. Nem áll fent a veszélye annak, hogy ezek a kutyaházak kidobott pénzként heverjenek széttörve az udvaron. Nem kell folyamatosan csavarozni és szegelni. A javítást el lehet felejteni, mert garanciával együtt kerülnek kiszállításra. A minőség garantált, még akkor is, hogyha egy kutyaól olcsón beszerezhető.

Print Friendly, PDF & Email