dec
2017

A fogyasztóbarát lakáshitel ajánlatait érdemes kihasználni

Fogyasztóbarát lakáshitel

A kölcsön 3, 5, valamint 10 évre is igényelhető. A fogyasztóbarát lakáshitel által használt és új építésű ingatlant vagy telket is megvásárolhat. A kérelmezési idő maximum 15 nap.

Ha minden rendben történik, akkor 2 nap alatt folyósítják az igényelt összeget. Egyáltalán nem kell attól tartania, hogy a kamat emelkedni fog, hiszen a teljes futamidő alatt Ön csakis az előre meghatározott fix díjat fogja visszafizetni. Egyébként a kamatfelár 3,5 százalékos lehet.

A fogyasztóbarát lakáshitel szabályzata a vagyonbiztosítást is előírja. Ez a plusz kiadás az igénylőt érinti minden alkalommal. A pénzintézeteknek minden esetben tudatniuk kell az adóst a kölcsön feltételével és a szabályzattal kapcsolatban. Ha a jelzalog.hu oldalra ellátogat, akkor minden fontos információt megtudhat.

Minden kérdésére választ kaphat. A fogyasztóbarát lakáshitel napjainkban egyre több banknál megtalálható. Amennyiben nincs elegendő pénze, hogy házat vagy lakást vásároljon, akkor bátran vegye igénybe a szolgáltatásokat!

Print Friendly, PDF & Email