ápr
2018

A fogorvosok nem becsülik alá egy mosoly hódítóképességét

Kiváló fogorvosok

Hogyha, megkérdezzük valakitől, hogy mi tetszett meg neki annak idején először a szíve választottjában, akkor sokan azt válaszolnák, hogy a mosolya. Csupán akkor kaphatjuk ezt a választ, hogyha az a mosoly valóban szép és egészséges. Az elszíneződött, hiányos fogsor azonban nem valami csábító, sőt, sokszor taszító lehet. Nem szabad elhanyagolnunk a fogainkat, mert egy idő után már senkivel nem fogunk randizni, csak a fogorvossal, méghozzá elég sokszor, hogyha a probléma kinőtte magát.

Ismerkedésnél pedig kifejezetten fontos, hogy milyen a mosolyunk, mert ez nagyon sokat számít, hiszen ez alapján kelthetünk jó, illetve rossz benyomást. A fogorvosnak minden esetben az a célja, hogy még a legbetegebb fogakat is megmentse. A fogszuvasodás könnyen elkerülhető, hogyha odafigyelünk a táplálkozásunkra és fogaink ápolására. A genetika is nagyon sokat számít, mivel vannak olyan szerencsések, akik még sohasem voltak fogorvosnál az életük során és egyetlen lyukas foguk sincs.

Ez persze nem azt jelenti, hogy soha nem is lesz. Azonban a legtöbb ember előbb-utóbb meg fogja tapasztalni, hogy milyen a fogfájás. A tökéletes mosoly kialakítása ma már nem annyira költséges. A fogszabályzó sokat változott az évek során és szerencsére, egyre többen viselik, mivel a végeredmény önmagáért beszél. Viszont a fogszabályozás csak egészséges fogak esetében alkalmazható.

Hogyha hiányzik egy fogunk, vagy az egyik lyukas, akkor ezt minél hamarabb rendbe kell tennie a fogorvosnak és csak ezután fogunk fogszabályzót kapni. Azoknak sem kell szomorkodniuk, akiknek több foguk is kihullott, hiszen műfogsorral ezek is pótolhatóak. Pontosan úgy fog kinézni, mintha eredetiek lennének és a protézis viseléséhez is elég hamar hozzá lehet szokni. A Clinident fogorvosai tapasztalatukkal és szakértelmükkel folyamatosan azon vannak, hogy a pácienseknek tökéletes mosolyt varázsoljanak, mindezt teljesen fájdalommentes eljárások során. Érdemes alaposan megválasztani a fogorvost, mert csak így lehetünk benne biztosak, hogy jó kezekben leszünk.

Print Friendly, PDF & Email