dec
2017

Ezért kedveltek a Puma cipők

Puma cipők

Amikor a sportfelszerelések, sporteszközök kerülnek szóba, akkor legtöbbször mindenki a Nike, Adidas és Puma márkák kínálta kellékekre gondol. Az utóbbi brand igen nagy sikernek örvend Európában. A foci rajongók gyakran választanak a Puma cipők közül egyet, ugyanis tudják, hogy tartós, több évig helytáll, szépen is néz ki, megadja a szükséges komfortot és ami igen fontos, nem is annyira drága.

A Puma cipők közül könnyű megtalálni az ideális darabot, ugyanis a cég számtalan modellt dobott már piacra. Sokan például egyből beleszerettek a V 08 Tricks nevű lábbelikbe. Ezek gyors játékosoknak, csatároknak készültek. Ennek kiválósága, hogy tökéletesen idomul a lábfejre és a cipő formáját a teljesítmény határozza meg.

Egyedisége a V-Konstrukt kialakításban rejlik, amivel az energikus játékosok még nagyobb dinamizmussal tudnak közlekedni a pályán. A Puma cipők ezen fajtájának a komfortját az ultra vékony bőr felsőrész adja, ami teljes mértékben hozzájárul a kényelmes focizáshoz. A lábbeli ezeken kívül még tökéletes tapadású stoplikkal is elvan látva. Ezt a cipőt előszeretettel viselte a nemzeti és csapat színekben Buffon, Hildebrand, Eto’o, Hleb és Ljunberg.

A Puma cipők igazi speciális darabja még a King fajta, amelyik tipikusan irányító játékosoknak készült, a gyorsaság és kényelem ötvözetével. Bár a Puma cipők valóban tartósak és sokáig bírják, az ember is tehet azért, hogy még tovább lehessen azokat hordani.  Edzés és meccs után mindig ajánlott nedves szivaccsal a felsőrészét és a talpat alaposan megtisztítani majd szárazra törölni. Ezzel is megnövelhető az élettartam.

Print Friendly, PDF & Email