máj
2018

Céges weboldalkészítés kimagasló szakértelemmel

WordPress weboldalak

Feltétlenül szükségünk lesz néhány eszközre, amennyiben szeretnénk bevonzani cégtulajdonosként a potenciális ügyfeleket. A céges weboldalkészítés erre egy kiváló lehetőséget kínál, amennyiben az szakszerűen történik. Mert ezzel is hatalmasat lehet hibázni és az ellenkezőjét fogjuk elérni, hogyha nem lesz megfelelő a végeredmény.

Amennyiben a látogatók azt fogják érzékelni, hogy egy igénytelen, lassú, már sokat látott felülettel van dolguk, biztosan el fognak onnan kattintani.

A céges weboldalkészítés során a Pixelhuszár minden olyan szempontot figyelembe vesz, amikkel növelhető a látogatottság. Nem CMS, hanem WordPress alapú weboldal fog elkészülni, ami gyors és könnyedén bővíthető, a karbantartása pedig sokkal egyszerűbb.

A Pixelhuszár több mint 10 éves tapasztalatának köszönhetően, a céges weboldalkészítés nem tart tovább, mint 2-3 hét. Mivel már mindenki mobileszközökről internetezik, ezért azokra is tökéletesen optimalizálva lesz, ennek köszönhetően pedig mindenki elérheti bármikor, bárhonnan.

Print Friendly, PDF & Email