jan
2017

Kellemesebb a bortúra bérelt busszal

Buszbérlés

Buszbérlés

A nagy buszos cégek legtöbbje nem vállal egyedi megrendeléseket. Ezért hoztuk létre szállítmányozással foglalkozó cégünket, hiszen úgy mértük fel, hogy ilyen fajta szolgáltatásra is volna igény. Szinte minden városból rendelhető a buszbérlés, Miskolc városa is idetartozik.

Azt tapasztaltuk munkánk során, hogy hétvégére kiránduló csoportok is igénybe veszik sofőrös szolgáltatásunkat. Mivel a közlekedési szabályok szigorúak, és zéró az alkoholtolerancia a sofőrök számára, így a buszbérlés Miskolc környékére kiváló lehetőség, hogy kirándulók bortúrákat is tegyenek, és senkinek sem kelljen arra figyelnie, hogy a vezetés miatt mennyit ihat.

Szabadon mulathat kedvére mindenki, hiszen a sofőr hazaviszi a csapatot. A kisebb járműveinken akár háztól házig szolgáltatás is igénybe vehető. Többek között ezért is kedvelt szolgáltatás a buszbérlés Miskolc és környékén.

Először a kisebb-nagyobb társaságok ódzkodtak a szolgáltatástól, de utána hamar ráéreztek az ízére, és meglátták előnyeit. Manapság már rendszeres kiránduló megrendelő csoportjaink is vannak.

Print Friendly, PDF & Email